Menu

Afspraak annuleren

Het is belangrijk dat, indien u verhinderd bent, u tijdig uw afspraak afzegt. Dit omdat mensen die op de wachtlijst staan of nog een aantal weken moeten wachten alvorens ze op afspraak kunnen komen, uw plaatsje kunnen innemen. Zo kunnen ook zij snel geholpen worden. Ook indien u nog niet helemaal zeker weet of u op de afspraak zal kunnen nakomen, neemt u best al eventjes contact op. Dan ben ik alvast op de hoogte en kunnen we samen bekijken wat de beste oplossing is voor onze beiden agenda’s. Hieronder vindt u de afspraken rond annulatie:

  • Als een afspraak niet kan doorgaan, worden er bij annulatie tot maximaal 48 uur op voorhand geen kosten in rekening gebracht.
  • Als u minder dan 48 uur op voorhand annuleert of niet komt opdagen, zal de volledige sessie in rekening worden gebracht.
  • Deze voorwaarden zijn ook van toepassing bij ziekte of overmacht.

Hoe annuleren?

Om te annuleren kan u best een mailtje of smsje sturen met de melding dat u de afspraak graag wilt annuleren. Vermeld hierbij ook of u graag heeft dat ik contact met u opneem om een nieuwe afspraak te maken. Dit omdat ik de telefoon niet altijd kan opnemen wanneer ik bezig ben met consultaties.

Indien u de afspraak online heeft gemaakt, kan u via de bevestigingsmail de afspraak ook zelf annuleren of verplaatsen en eventueel een nieuwe afspraak inplannen op een ander tijdstip. Om te weten hoe dat moet, kan u de handleiding vanaf pagina 4 raadplegen via deze link.

Email: info@aurelievandenbrande.com
Gsm: 0475 47 01 49