Menu

Nuttige links

Op deze pagina vindt u een aantal nuttige links, ingedeeld per onderwerp. Dit zijn links naar externe websites(*) en waarvan ik de inhoud niet onder controle heb. Indien u een probleem ervaart met één van deze links of u hebt een suggestie voor een nieuwe link, stuur gerust een e-mail naar info@aurelievandenbrande.com.

Terugbetalings voorwaarden

De meeste ziekenfondsen betalen een deel van psychotherapeutische hulp terug. Wat en hoeveel er exact wordt terugbetaald, hangt sterk af van uw ziekenfonds en zal u dus via hen te weten moeten komen. Via deze link vindt u alvast een antwoord op de meest gestelde vragen hieromtrent.

Onderstaand kan je de terugbetalingsvoorwaarden terugvinden per mutualiteit. Deze voorwaarden en tegemoetkomingen verschillen van mutuatiteit tot mutualiteit. Soms heeft uw werkgever een verzekering die een deel van de kosten voor de psycholoog dekt. Vraag het na bij de HR-dienst.

Ik ben geen geconventioneerd psycholoog, dus een traject via deze weg kan niet bij mij opgestart worden.

Hoe werkt het?
Download het terugbetalingsformulier en print het uit. Na elke sessie zal het formulier ingevuld en gehandtekend worden. Sommige mutualiteiten bieden ook een hogere terugbetaling aan wanneer je een extra verzekering hebt afgesloten bijv. Medicalia bij Partena en OZ.

Niet gevonden wat u zocht?

Indien u op deze pagina niet de gewenste informatie heeft kunnen vinden, kan u uw specifieke vraag of suggestie sturen naar info@aurelievandenbrande.com. Ik probeer u dan zo snel en goed mogelijk te helpen per mail of door de gevraagde informatie op deze pagina te publiceren.


(*) DISCLAIMER:

Een externe website geeft u meer informatie dat in lijn is met het doel van deze website. De externe website is echter onderhevig aan verandering buiten mijn controle.
Aurelie Van den Brande staat niet garant voor de correctheid van de informatie op externe websites.
Linken naar een externe website betekent niet dat de sponsoren, de informatie en/of de producten op deze externe website goedgekeurd zijn door Aurelie Van den Brande.
Wanneer u een link naar een externe website opent, wordt u onderhevig aan de privacyverklaring van de externe website.