Menu

Maak een afspraak

Een afspraak maken kan online door te surfen naar deze link. Kies een vrije dag en tijdstip dat voor u past en na het maken van de afspraak krijgt u een bevestigingsmail.

  • Indien u nog nooit eerder een online afspraak heeft gemaakt, kan u hiervoor een handleiding vinden via deze link
  • Indien u nog nooit eerder een sessie bij mij heeft gevolgd, dient u bij het maken van de afspraak te kiezen voor “Eerste kennismakingsgesprek” als type afspraak. U zal na het boeken van uw afspraak gevraagd worden om een aantal basisvragen te beantwoorden. De link naar het formulier krijgt u bij het boeken van uw afspraak.

Vindt u geen tijdstip dat voor u past of maakt u liever telefonisch een afspraak, kan dit ook door te bellen naar 0475/47.01.49. Hou er dan wel rekening mee dat het niet altijd zo makkelijk is om de telefoon te beantwoorden gezien we tijdens een sessie liever niet worden gestoord. Spreek dan maar gerust iets in op het antwoordapparaat en dan bel ik u zo snel mogelijk terug.

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, online of telefonisch, wordt dat tijdslot voor u gereserveerd. Dit betekent dat er op dat moment niemand anders geholpen kan worden. Indien u een afspraak wenst te verplaatsen of af te zeggen, is dit uiteraard mogelijk zolang u dit minimaal 48 uur op voorhand doet. De volledige annulatievoorwaarden vindt u op deze link.