Nuttige links

Op deze pagina vindt u een aantal nuttige links, ingedeeld per onderwerp. Dit zijn links naar externe websites(*) en waarvan ik de inhoud niet onder controle heb. Indien u een probleem ervaart met één van deze links of u hebt een suggestie voor een nieuwe link, stuur gerust een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Algemeen

  • De meeste ziekenfondsen betalen een deel van psychotherapeutische hulp terug. Wat en hoeveel er exact wordt terugbetaald, hangt sterk af van uw ziekenfonds en zal u dus via hen te weten moeten komen. Via deze link vindt u alvast een antwoord op de meest gestelde vragen hieromtrent.
  • Meer informatie over de praktijk waar de sessies doorgaan, vindt u hier.
  • Indien u een loopbaancoaching-traject wenst te volgen, kan u dit betalen met loopbaancheques. Alle informatie over wat dit is en hoe je deze kan bestellen, vindt u op de site van de VDAB.

Het Corona-virus

Tijdens deze periode is het meer dan normaal dat u zich meer gestrest, gedesoriënteerd, angstig, depressief of boos voelt dan normaal. Ga de signalen van uw lichaam niet uit de weg en zoek op tijd professionele hulp.

Terugbetalingsvoorwaarden

Onderstaand kan je de terugbetalingsvoorwaarden terugvinden per mutualiteit. Deze voorwaarden en tegemoetkomingen verschillen van mutuatiteit tot mutualiteit. Soms heeft uw werkgever een verzekering die een deel van de kosten voor de psycholoog dekt. Vraag het na bij de HR-dienst.

Hoe werkt het?
Download het terugbetalingsformulier en print het uit. Na elke sessie zal het formulier ingevuld en gehandtekend worden. Sommige mutualiteiten bieden ook een hogere terugbetaling aan wanneer je een extra verzekering hebt afgesloten bijv. Medicalia bij Partena en OZ.

Niet gevonden wat u zocht?

Indien u op deze pagina niet de gewenste informatie heeft kunnen vinden, kan u uw specifieke vraag of suggestie sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Ik probeer u dan zo snel en goed mogelijk te helpen per mail of door de gevraagde informatie op deze pagina te publiceren.


(*) DISCLAIMER:

  • Een externe website geeft u meer informatie dat in lijn is met het doel van deze website. De externe website is echter onderhevig aan verandering buiten mijn controle.
  • Aurelie Van den Brande staat niet garant voor de correctheid van de informatie op externe websites.
  • Linken naar een externe website betekent niet dat de sponsoren, de informatie en/of de producten op deze externe website goedgekeurd zijn door Aurelie Van den Brande.
  • Wanneer u een link naar een externe website opent, wordt u onderhevig aan de privacyverklaring van de externe website.

Deel deze pagina