Corona: heropstart face-to-face sessies

Het is zover, de gesprekken zullen vanaf 10 juni terug face-to-face kunnen doorgaan in de praktijk te Strijtem. Zoals op vele plaatsen zijn er een aantal extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

In de wachtzaal staan de stoelen voldoende ver uit elkaar om de sociale afstand te kunnen garanderen. Echter is het dragen van een mondmasker in de wachtzaal verplicht. Voel je je er niet goed bij om in de wachtzaal te moeten wachten, dan kan je ook steeds in je auto wachten. Er is voldoende parkeerplaats aan het pleintje rechts van het gebouw. Laat dit op voorhand weten, zodat ik je daar kan komen opzoeken.

De deuren en klinken zullen enkel door mij worden aangeraakt. Zo kan ook hier geen besmetting plaatsvinden.

De therapieruimte zal na elke sessie verlucht worden en de zetel waarin u plaatsneemt zal ontsmet worden.

We vragen om bij het binnenkomen je handen voor minstens 30 seconden te wassen. Dit kan in de therapieruimte zelf.

Een mondmasker tijdens de therapie is niet verplicht omdat het hinderlijk kan zijn bij het praten of uiten van emoties. Het is je eigen keuze of je deze draagt of niet. Wel zal er voor de veiligheid van ons beiden een scherm van plexiglas tussen ons instaan. Dit beschermt bij niezen, kuchen of hoesten.

We vragen om zoveel mogelijk te proberen thuis naar het toilet te gaan om zo besmetting te vermijden via contactoppervlakken.

Het kussen zal uit de zetel verwijderd zijn. Voor je eigen comfort kan je een eigen kussentje of dekentje meebrengen.

Ondanks dat de gesprekken opnieuw fysiek kunnen plaatsvinden, blijft de overheid en de beroepsvereniging van de psychologen vragen om zoveel mogelijk online de consultaties te laten doorgaan. Zo hoeft u geen extra verplaatsingen te maken en vermijdt u contact met anderen. Indien u hierover twijfels heeft kan u steeds vrijblijvend contact opnemen om dit te bespreken.


calendar iconMaak een afspraak


Deel deze pagina