Laatste Nieuws

Ondanks dat de epidemie momenteel onder controle is en er op veel plaatsen geen mondneusmasker meer moet gedragen worden, willen we u vragen toch een mondneusmasker mee te nemen naar de consultaties.

De groepspraktijk heeft een gemeenschappelijk wachtzaal waar u mogelijks even met kwetsbare mensen samen zit die op de huisarts wachten. Om hen te beschermen is het dragen van een mondneusmasker in de wachtzaal verplicht.

Tijdens de consultatie zelf zitten we op voldoende afstand om de maskers af te doen, maar indien u zich veiliger voelt met een masker aan, kunnen we deze ophouden natuurlijk .

Bedankt voor uw begrip!


Deel deze pagina

Het is zover, de gesprekken zullen vanaf 10 juni terug face-to-face kunnen doorgaan in de praktijk te Strijtem. Zoals op vele plaatsen zijn er een aantal extra maatregelen genomen om verdere verspreiding van het virus tegen te gaan.

In de wachtzaal staan de stoelen voldoende ver uit elkaar om de sociale afstand te kunnen garanderen. Echter is het dragen van een mondmasker in de wachtzaal verplicht. Voel je je er niet goed bij om in de wachtzaal te moeten wachten, dan kan je ook steeds in je auto wachten. Er is voldoende parkeerplaats aan het pleintje rechts van het gebouw. Laat dit op voorhand weten, zodat ik je daar kan komen opzoeken.

De deuren en klinken zullen enkel door mij worden aangeraakt. Zo kan ook hier geen besmetting plaatsvinden.

De therapieruimte zal na elke sessie verlucht worden en de zetel waarin u plaatsneemt zal ontsmet worden.

We vragen om bij het binnenkomen je handen voor minstens 30 seconden te wassen. Dit kan in de therapieruimte zelf.

Een mondmasker tijdens de therapie is niet verplicht omdat het hinderlijk kan zijn bij het praten of uiten van emoties. Het is je eigen keuze of je deze draagt of niet. Wel zal er voor de veiligheid van ons beiden een scherm van plexiglas tussen ons instaan. Dit beschermt bij niezen, kuchen of hoesten.

We vragen om zoveel mogelijk te proberen thuis naar het toilet te gaan om zo besmetting te vermijden via contactoppervlakken.

Het kussen zal uit de zetel verwijderd zijn. Voor je eigen comfort kan je een eigen kussentje of dekentje meebrengen.

Ondanks dat de gesprekken opnieuw fysiek kunnen plaatsvinden, blijft de overheid en de beroepsvereniging van de psychologen vragen om zoveel mogelijk online de consultaties te laten doorgaan. Zo hoeft u geen extra verplaatsingen te maken en vermijdt u contact met anderen. Indien u hierover twijfels heeft kan u steeds vrijblijvend contact opnemen om dit te bespreken.


calendar iconMaak een afspraak


Deel deze pagina

Ook wij zijn alles in gereedheid aan het brengen om de face-to-face gesprekken weer te kunnen laten doorgaan. Van zodra alles voldoende veilig is, wordt u zo snel mogelijk op de hoogte gehouden. Ondertussen blijven online sessie nog steeds de norm. Zo blijven we verdere verspreiding van het virus tegenhouden. Laat het u echter niet tegenhouden om uw therapie verder te zetten of een therapie op te starten. Uw mentale gezondheid is minstens even belangrijk als uw lichamelijke. Meer informatie hoe zo'n online sessie in zijn werk gaat vindt u op deze pagina.

Blijf nog even volhouden, samen komen we er wel
Aurelie


calendar iconMaak een afspraak


Deel deze pagina

Door de maatregelen die door de overheid genomen zijn naar aanleiding van het Coronavirus, kunnen er momenteel geen fysieke afspraken meer plaatsvinden. Het is echter uitermate belangrijk om uw therapie verder te zetten of om een therapie op te starten indien u dit wenst, zodat u niet bij de pakken blijft zitten tot het einde van deze crisis. Daarom bied ik voortaan ook de mogelijkheid aan om online therapiesessies te volgen. Meer informatie vindt u op de pagina over online sessies van deze website.

Zorg goed voor uzelf en uw familie
Aurelie


calendar iconMaak een afspraak


Deel deze pagina